PROmatkojen palvelu toimii halutessasi aina avaimet käteen -periaatteella

Tapahtumastasi vastaa PROmatkoilla valmisteluvaiheessa yksi nimetty tapahtumavastaava, joka on aina tavoitettavissasi.

Tapahtumavastaavamme tuntee tapahtumasi viimeistä piirtoa myöten.

Palveluumme kuuluu myös ainutlaatuinen Destination Management, eli tapahtumissamme on aina joko oppaamme, kohdepäällikkömme tai "Ilikka" itse paikalla varmistamassa kaiken sujuvuuden.


Teemme ainoastaan onnistuneita tapahtumia

Koko yritystoimintamme lähtee asiakkaan tarpeista ja nojaa asiakastyytyväisyyteen. Virhe ei kuulu sanavarastoomme.

PROmatkojen toiminta perustuu laajaan yhteistyökumppani- ja kohdepaikkaverkostoon. Kaikki kohdepaikkamme, kaikki aktiviteetit, majoitukset, illallispaikat, jne. olemme henkilökohtaisesti testanneet. Jokainen laajassa noin 350 kohdepaikan ja yhteistyöyrityksen verkostossamme tietää PROmatkojen palvelukonseptin ja sen, mitä heiltä edellytämme – tietenkin asiakkaidemme hyväksi.

Kiireiselle osallistujalle järjestämme vaikka nopean yksityislennon!
Oppaamme ja kohdepäällikkömme ovat kaikki ammattilaisia. He tuntevat kohteiden erikoispiirteet ja ovat asiakkaidemme palveluksessa 24/7 tapahtuman aikana.

PROmatkat tarjoaa ammattilaistason apua tapahtuman järjestämisessä yritysasiakkaille, usein yhteistyössä asiakasyrityksen omien tapahtumavastaavien kanssa. He tietävät, kuten mekin, että muutama auttava käsipari itse tapahtumassa on tarpeen. Siksi PROmatkojen edustaja on aina paikalla tapahtumissamme, mutta tietenkin vain, jos asiakkaamme näin toivovat.

Katso myös usein kysytyt kysymykset >>