Miten tapahtuman järjestäminen PROmatkojen kanssa etenee käytännössä?

PROmatkojen kokemus, todella laaja ammattilaisverkostomme ja idearikas "joukkueemme" tekee tapahtumanjärjestämisen sinulle helpoksi ja vaivattomaksi.

Yleensä tapahtuman järjestäminen kanssamme etenee näin:

1 Ota yhteyttä.

2 Kerro meille ketä, miksi ja milloin. Me hoidamme loput.
No, ei aivan näin helposti – vaikka onnistuu se meiltä noinkin. Yleensä tapahtuman ideointi vaatii tapaamisen. Mielellämme tulemme käymään ja keskustelemaan. PROmatkojen palveluun kuuluvat siis myös tapaamiset, joissa tapahtumasi idea, toiveet jne. käydään läpi.

3 Saat meiltä tarjouksen.
Tarjouksemme sisältää halutessasi aivan kaiken. Kohdepaikka-ajatuksen, matkat (mm. lennot, jos tarpeen), majoitukset, kokous- tms. toivomasi tilat, aktiviteetit, varusteet, välineet, PRO-oppaat, kohdepäällikön, saunat, ideat illallismenuksi ja niin edelleen; sanalla sanoen siis aivan kaiken. Avaimet käteen.

Ehdotamme siis kohdepaikkaa tai -paikkoja ja täydellistä kokonaispakettia. Kaikki tarjouksessamme lähtee toiveistanne ja ideoistanne sekä henkilömääristä. PROmatkojen ammattitaitoa on luoda tapahtuma, joka vastaa täsmälleen tarpeitanne, ja taata eri kokonaisuuksien yhteensovittamisella se kaikkein tärkein: Onnistunut tapahtuma.

4 Tapahtuman läpivienti.
Itse tapahtumassa on siis aina paikalla – mikäli haluat – joko kohdeoppaamme, kohdepäällikkömme tai "Ilikka" varmistamassa kaiken sujuvuuden. Toimiminen järjestäjän apuna on meille suuri kunnia ja helpottaa koko yritysideamme toteuttamista: Järjestämme ainoastaan onnistuneita tapahtumia.

Ennen tapahtumaa:

Hoidamme mielellämme myös tapahtumaanne ilmoittautumiset sekä tapahtuman jälkeen palautekyselyt. Molemmat voidaan tehdä joko paperilla tai täällä verkossa.