Usein kysyttyä


Muuta kysyttävää?   Lähetä meille viesti >>

Tarvitseeko meidän tuntea tai tietää joku kohdepaikka?

Ei tarvitse. Olemme 25 vuoden aikana kohteemme valinneet ja testanneet – sinun ja ennen kaikkea onnistuneen tapahtuman puolesta. Kuuntelemme toiveesi ja ehdotamme tarjouksessamme kohdepaikan tai -paikat, jotka vastaavat toiveitasi ja tarpeitasi. Näin varmistamme kaiken sujuvuuden.

Onko PROmatkojen palvelu kallista?

Ei ole. Käytännössä teemme tapahtuman järjestämisen sinulle jopa edullisemmaksi, kuin mitä sen itse järjestäminen olisi, yksinkertaisesti siksi, että tunnemme kaikki kohdepaikkamme ja kokonaispalvelumme – olemmehan ne itse valikoineet ja testanneet. Aikaa valikoimiseen, etsimiseen jne. ei sinulta mene. Meidän ainoa tavoitteemme on onnistunut tapahtuma – ei kallein tapahtuma. Toki PROmatkatkin on liikeyritys, ja liiketalouden perusteet koskevat meitäkin. Voittomarginaalimme ja tuloksemme ei muodostu tapahtuman hinnasta, vaan eri kohdepaikkojen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa erikseen sovituista komissioista. Periaatteessa – ainakin ilman valtaisaa räätälöintiä – saatat saada tapahtumasi halvemmalla tai samaan hintaan kuin itse järjestämällä. Huomioithan myös sen, että teemme onnistuneita tapahtumia työksemme; sinä voit sillä aikaa keskittyä siihen, missä itse olet paras.

Minkä kokoisille ryhmille palvelunne on tarkoitettu?

Ryhmän koon määrittelet itse. Pienin 'ryhmä' on ollut yksi henkilö ja suurin noin 4000 ihmistä. Toki joissakin esim. pelkästään aktiviteetti + kokousvälipala -tapauksissa henkilömäärällä saattaa olla vaikutuksia hintaan. Muutoin ryhmän koolla ei ole vaikutusta palveluumme.

Maksaako kohdeoppaan tai kohdepäällikön palvelu tapahtumassamme?

Periaatteessa ei. Toki tämä riippuu hieman tapahtumanne koosta ja kestosta. 1–3 päivän kokouksessa kohdeoppaidemme ja kohdepäällikön palvelu sisältyy PROmatkojen eriteltyyn tarjoukseen. Pitkäkestoisissa tapahtumissa, kuten ulkomaalaisten asiakkaiden palkintomatkoissa, tarjous tehdään näiltä osin eriteltynä palvelun tarpeellisuuden mukaan.

Missä päin PROmatkat toimii?

PROmatkoilla on noin 350 yhteistyökumppania ja kohdepaikkaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Baltian maissa, Tsekeissä ja Kanadassa.

Miten paljon meiltä itseltämme vaaditaan työtä tapahtuman järjestämisessä?

Tapahtuman idea, henkilömäärä ja tavoite määrittelevät tämän. PROmatkojen palveluun kuuluvat tapaamiset, ennakkosuunnittelut, ideointi ja tarjoukset aina veloituksetta. Toimintamme pyrkii siihen, että asiakkaamme työmäärä ja vaivannäkö tapahtuman tekemisessä jäisi mahdollisimman vähäiseksi. Me olemme ammattilaisia, joiden tehtävä on rakentaa tapahtuma asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Pystyttekö järjestämään vaikkapa pelkästään aktiviteetit tai muuta ohjelmaa kokouksemme virkistykseksi?

Totta kai. Ammattilaisverkostomme on aina valmiina palvelukseen. Oli tapahtuma iso tai pieni, hoidamme kaiken yhtä huolellisesti. "Ideatakomomme" työstää koko ajan uusia huikeita, hulvattomia ja hyödyllisiäkin aktiviteetteja ja kokonaisuuksia kokouksien ohjelmiksi.

Tarvitsemme apua ilmapiirin ja myynnin kehittämiseen. Löytyykö teiltä tälläista apua?

Käyttämämme henkilöstö-, myynti- ja hengenluontivalmentajat ovat ammattilaisia. Ongelman ratkaisemiseen tarvitaan joskus ulkopuolinen "herättävä" näkökulma. PROmatkojen verkostosta löytyy apua monenlaisiin tilanteisiin – improvisaatiosta aina vaikeampienkin henkilöongelmien selvittämiseen.

Suunnittelemme kokousmatkaa Viroon. Onnistuuko sellainen kauttanne?

PROmatkoilla on 25 vuoden kokemus Virossa järjestettävistä kokous- ja asiakastilaisuustapahtumista. Kohdeoppaamme ja kohdepäällikkömme ovat kaikki kielitaitoisia, Viron erinomaisesti tuntevia ammattilaisia. Olemme kehittäneet, etsineet, löytäneet ja testanneet monta hienoa kohdepaikkaa Tallinnassa, Tallinnan ympäristössä ja Viron maaseudullakin. Viro on täynnä upeita, yllättäviä ja mahtavia kohteita ja seikkailuja – kulttuurista ja ohjelmatarjonnasta puhumattakaan. Yhdellä sanalla vastattuna: Onnistuu!

Ulkomainen yhteistyöyrityksemme haluaa VIP-tason palkintomatkan parhaille myyjilleen. Hoituuko?

Tähän on pakko vastata, että takuulla hoituu. PROmatkat on järjestänyt omistajansa "Ilikan" persoonassa useita suuria yli sadan hengen, viikon mittaisia palkintomatkoja ulkomaalaisille yrityksille. Etäisimmät ovat saapuneet Brasiliasta saakka. Incentive- eli palkintomatkat ovat tämän työn haastavimpia mutta myös ehkäpä mukavimpia tehtäviä. Iloiset ulkomaalaisryhmät viestittävät – kuten on käynytkin – ystävilleen ja asiakkailleen Suomen ainutlaatuisesta luonnosta ja kulttuurista. Toivottavasti myös palvelusta. Siinä PROmatkat kulkee onneksi kehityksen kärjessä. Näin uskomme.

Voitteko mainita jonkin yrityksen referenssinä?

Kyllä voimme, mutta vasta kysyttyämme luvan asiakkailtamme. Palvelumme perustuu 100% luottamukseen. Emme kerro keitä, missä tai mitä. Palvelujamme käyttävät yritykset saattavat olla kilpailijoita keskenään. Kaikkia PROmatkojen edustajia sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus. Kaikki Suomen johtavat yritykset ovat 25 vuoden aikana käyttäneet "Ilikan" palveluja ja sitä kautta tuntevat konseptimme PROmatkoissa.